Carnaval en een ontvoering...?!

Dat Mats en Stella ondertussen helemaal ingeburgerd, en vooral heel geliefd zijn bij onze Stellatieners, is al langer duidelijk. Dat kon u ook hier al lezen. Maar vorige week liep de situatie bijna uit de hand!

Stella en Mats daagden onze leerlingen uit voor een verkleedfestijn ter gelegenheid van carnaval. Er waren drie sterren te verdienen voor elke klas die hen een klasfoto toestuurde, verkleed in een zelf gekozen thema. Op vrijdag was het zover: Schilders, beren, nerdjes en diva's krioelden over de speelplaats, dansten de polonaise en zwaaiden wild met hun armen op de tonen van "De Marie-Louise". Ook de mailbox van onze legomannetjes stroomde vol met foto's van wetenschappers, ebolaverdelgers, tienermoeders, voetbalfans,... Eén klas had zich zelfs onzichtbaar verkleed!

 

 

Een heerlijke, typische stellasfeer was overal in onze school aanwezig!

Maar... Achter de schermen voltrok zich op dat moment een drama: Stella werd ontvoerd! Op donderdagavond kregen we via onze facebookpagina dit onheilspellende bericht van ene Fransje Blokmans en zijn "squad":

Paniek alom bij Mats, die zijn vriendinnetje duidelijk herkende op de lugubere foto. Onmiddellijk volgden enkele onrealistische eisen van de ontvoerders. We zagen het lot van Stella met bange ogen tegemoet. Na een hele reeks onderhandelingen werden de ontvoerders, van wie we ondertussen ontdekt hadden dat ze behoorden tot de clan van 6TW, gelukkig heel wat milder met hun eisen. Hun angstaanjagende taal werd vriendelijker en hun eisen ludieker. Na een zoektocht door de hele school en met hulp van 4 Handel, werd Stella vrijdagmiddag veilig en wel teruggevonden. Oef! Ze begaven zich snel tussen de knotsgekke menigte en dansten vrolijk mee de polonaise. Eind goed, al goed!

Blog categorieën