Dit was 2015-2016!

Hetgene dat me het meest zal bijblijven van het voorbije schooljaar is...
 

Het was een superleuk eerste jaar op't Stella! Het was een geweldige klas met de liefste klasgenoten die nu mijn allerbeste vrienden zijn geworden! We hebben altijd veel gelachen op de speelplaats met de klas, maar soms waren er natuurlijk ook momenten dat het minder ging. Dan steunden we elkaar goed of losten we als echte professionals de ruzies op. Ik heb ook vele nieuwe mensen leren kennen op de bus en op de speelplaats die ook goede vrienden zijn geworden! Ik zal het eerste jaar op't Stella nooit vergeten, want het was echt super! (Ailfinn Dejonghe, 1Ab)
 

Dat ik mijn Stellacarrière heb beëindigd met een waanzinnig hechte klasgroep! (Mariska Lameir 6stwa)
 

De modeshow organiseren met 6MRV, de inzet, de stress van ons allen en dan het knappe resultaat! Ik zal deze klas nooit vergeten! (Mevr. Van Ackerbroeck)
 

Het leukste moment met de klas was de uitstap naar de Efteling! We gingen in groepjes en het was geweldig! (Britt Nouws, 1Ad)
 

Leerlingen die uit de bus van Londen stappen en zeggen: "Bedankt voor de fijne dagen, mevrouw!" (Mevr. Voeten)
 

Het leukste vond ik onze picknick in het park. We zijn een te gekke klas, waar iedereen er bij hoort. Tijdens de picknick ging iedereen een beetje snoep meebrengen, maar dat is een beetje uit de hand gelopen: We hadden een heel buffet! Dat ga ik nooit vergeten! (Lenna Renders, 2stvb)
 

Op een regenachtige dag heeft Mevr. L. het middagtoezicht overgenomen van Mr. V. in ruil voor een bruin brood. Mr. V. had op dat moment even geen zin om buiten te gaan staan. ;-) (anoniempje)
 

24 uren les! Een lange, moeilijke nacht die symbool stond voor de lange, moeilijke strijd die kankerpatiënten doormaken. Maar vooral een onvergetelijke nacht met enthousiaste leerlingen! (Mevr. Dessoy)
 

Een zeer leuke en onvergetelijke herinnering was Project X tijdens de fietsweek. Daarbij werd afgesproken dat we met alle jongens woensdag om 00.00u in de gangen van de kleedkamers zouden zijn en daar super veel lawaai maken, op de muren bonken, even uit je dak gaan... Tot de leerkrachten er waren. De leerkrachten waren even woedend, maar na een nachtje slapen was dat alweer vergeten. Het evenement werd massaal gedeeld op Facebook! (De jongens van het derde jaar)
 

Leerlingen die spontaan begonnen dansen op volksdansmuziek en elke keer enthousiast meededen met onze acties! (Stella en Mats)
 

Mijn mooiste moment van dit jaar was onze lesmarathon! (Tinne Elst, 3H)
 

Iedereen samen, verenigd op de speelplaats, om stil te staan bij de aanslagen van 22 maart. In gedachten verzonken. Ontroerend mooie muziek van de schoolband en pakkende teksten op de speelplaats. Een heel mooi moment! (Mevr. Vermeiren)
 

Het leukste moment was toen we met de bus terugkwamen van het zwemmen. Het was file, dus was er veel tijd om elkaar te leren kennen. We hebben toen veel gelachen en we voelden toen echt aan als een klasgroep! (Dien Keuppens, 1Ab)
 

De enthousiaste eerstejaars die elke donderdagmiddag hun opwachting maakten om de dramales mee 'te maken'. En hoe ze me voor de gek hielden bij de aanvang van de laatste les: Slechts 1 leerling was zogezegd komen opdagen... Tot plots de rest van achter de dikke turnmatten uitkwamen! (Mr. Francken)
 

Het langlaufen was superleuk! En ook de terugreis was geweldig! De muziek stond heel luid en iedereen was aan het meezingen! (Maxime Rypens, 2stvb)
 

Het zalige gevoel dat je als klastitularis hebt bij een fantastische klas! De leerlingen geven je energie. Ze maken je gelukkig. Zo'n klas heb ik... (Mevr. van Ackerbroeck)

GENIET VAN DE VAKANTIE

...en heel graag tot 1 september voor een nieuw onvergetelijk schooljaar!

Blog categorieën