Stella en Mats

Waar ze plots vandaan kwamen? Niemand die het eigenlijk weet. Maar ineens waren ze daar, op't Waaike, onder de prachtige plataan: Stella en Mats.

Deze twee minimensjes stelden zichzelf voor in een filmpje, met stemmetjes die erg lijken op die van twee eerstejaars. Vanaf die dag hoorden ze er helemaal bij hier op't Stella.

Grote paniek enkele dagen later! Mats en Stella waren vermist. Er werd een opsporingsbericht verspreid en gelukkig waren er de leerlingen van 2 Handel en 2 STVc die onze helden veilig terug bij elkaar brachten. Stoere Mats had zich verstopt op de klok in de refter en schattige Stella zat te zonnen in de schaduw van de boom van Aïsha. Oef! 

  

Dat Stella en Mats een leuk leventje leiden, is wel duidelijk. Op de sociale media en op Smartschool verschenen foto's van hun woning (een hypermoderne boomhut) en hun blitse sportwagen.

                    

Bovendien beschikken ze over de nodige brains. Hoe verklaar je anders dat wiskundige raadsel dat we voorgeschoteld kregen? 

Hun enige bezorgdheid is hun gestalte. Ze zijn inderdaad piepklein, onze Mats en Stella. Maar geen nood! Verschillende klassen gingen op zoek naar mini-vriendjes voor onze helden. 

       

En dan hebben we het nog niet gehad over het Grote Stella Stars Event dat dit vrolijke duo uit de grond gestampt heeft. Tientallen sterren hebben ze uitgedeeld aan de 25 klassen die deelnamen aan de uitdagingen. De uiteindelijke en oververdiende winnaars werden de leerlingen van 4MRP. Hen wacht een heerlijke feestmiddag met smoskes, frisdrank en muziek. Fantastisch toch?!

En zo is het geluk van Stella en Mats bij ons op school compleet. Ze maken vanaf nu officieel deel uit van de grote Stellafamilie en kondigden alvast met veel plezier nieuwe acties en uitdagingen aan. 

Nu wensen ze ieder van jullie een heerlijke kerstperiode en een mooie start van 2016!

PS.: Wil je voor jouw klas al een eerste ster winnen voor het volgende grote Stella Stars Event?
Stuur dan ten laatste op maandagavond 18 januari om 20.00u  het codewoord "WINNAAR" naar ons Smartschoolaccount! Succes!

                                           

Blog categorieën