Info-avond over het secundair onderwijs 2018

Dag beste leerling! Dag ouders!

Wij nodigen jullie van harte uit in Stella Matutina op dinsdag 6 maart 2018 van 19.30u tot 21.00u.

We stellen jullie heel graag ons vernieuwde eerste leerjaar A voor: een basisjaar waarin we onze leerlingen laten proeven van zoveel mogelijk vakken en op ontdekking laten gaan naar hun verschillende talenten.

We informeren je over onze niveaugroepen Frans en wiskunde en tonen je al een glimp van de interessante workshops die we in het eerste jaar aanbieden.

Ook ons eerste leerjaar B met extra ondersteuning, kleine klasgroepen en een praktijkgerichte aanpak komt uitgebreid aan bod.

De ouders krijgen al deze informatie tijdens een bijeenkomst in de refter. Daar lichten we ook de structuur van het secundair onderwijs verder toe, en hoe onze studierichtingen daarin passen.

De leerling mag ondertussen al eens kennismaken met het échte Stellaleven! In een kleine groep gaan we op verkenning in onze school en krijgen ze de kans om kennis te maken met enkele vakken en leerkrachten.

Om praktische redenen vragen we u vooraf in te schrijven (liefst vóór 2 maart) door dit formulier in te vullen en te verzenden. Vanaf 5 t.e.m. 6 maart kan je ons ook nog telefonisch bereiken om uw kind in te schrijven. Tel: 03/669.62.63

We heten u alvast van harte welkom!

Studierichtingen

Inschrijven