Inschrijvingen

Aanmeldingen kunnen vanaf zaterdag 24 april 2021 om 11 uur.  De inschrijving is dan voorlopig nog niet gerealiseerd. Jullie krijgen wel zo snel als mogelijk bevestiging van de definitieve inschrijving. 

We hopen natuurlijk dat je binnenkort ook echt kennis kan maken met onze school. Van zodra dat weer toegelaten is, zullen we jou hierover uiteraard ook contacteren.

Kies hier: 

Inschrijving voor de eerste graad

Inschrijving voor de tweede graad
Inschrijving voor de derde graad

Voor het eerste leerjaar A leggen we voor het schooljaar 2021-2022 een maximale capaciteit vast van 110 leerlingen; voor 1B is dat 24 leerlingen. In de voorbije jaren bleek deze capaciteit ruim voldoende om iedereen een plaats te geven. Mocht het nodig zijn, dan kan deze ook nog opgetrokken worden.

Deed je de voorbije weken al een voorinschrijving voor het eerste jaar, dan wordt die op 24 april automatisch omgezet naar een definitieve inschrijving! Je moet in dat geval dus niet opnieuw inschrijven!

Meer informatie?

Je kan de school steeds bereiken op het nummer 03.669.62.63 tijdens de infodag tussen 11u en 17u en  op schooldagen tussen 8u en 17u, of via mail: secretariaat@stella-matutina.be.