Infomomenten

Voor leerlingen van het zesde leerjaar en hun ouders
 

Op 16 maart om 19.30 u  organiseren we een infoavond over onze school en het eerste jaar in het bijzonder. Schrijf u hier in!

Speciaal voor jullie ontwikkelden we bovendien een website vol filmpjes, sfeerbeelden en info over het eerste jaar in Stella Matutina. Misschien win je zelfs een leuke prijs met onze wedstrijd. Klik daarvoor hier.

Onze infobrochure

Door de wet op de privacy hebben we van heel wat 12-jarigen geen adresgegevens gekregen van de lagere scholen. Ontvangt u de infobrochure over onze eerste graad toch graag op papier? Dat kan! Stuur een mail met als onderwerp "infobrochure eerste graad" naar info@stella-matutina.be. Vermeld in het bericht zeker uw naam en adres. We sturen u dan zo snel mogelijk de brochure op!

Voor leerlingen van het tweede middelbaar en hun ouders

Vanaf half maart bezorgen we u informatiefilmpjes over onze school, de studierichtingen, domeinen en finaliteiten in onze tweede graad. Alle info vindt u hier.

Onze infobrochure

Door de wet op de privacy hebben we van heel wat leerlingen van het tweede middelbaar geen adresgegevens. Ontvangt u de infobrochure over onze tweede graad toch graag op papier? Dat kan! Stuur een mail met als onderwerp "infobrochure tweede graad" naar info@stella-matutina.be. Vermeld in het bericht zeker uw naam en adres. We sturen u dan zo snel mogelijk de brochure op!